Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand dansade hela natten lång


Klappade händerna

Knäppte med fingrarna

Ja, ända tills jag fick till det

För jag lyfte sen bara mina händer upp mot stjärnorna

och skyn och plockade ner månen som lös full

över den här lilla byn

Och det var då som jag kom på att utan månen

ingen ebb eller flod härnere på jorden

Så då hängde jag bara tillbaka den igen

Klart att jag gjorde, min gode vän

Ta mig på orden

Jag hand dansade hela natten lång härnere på jorden...

Ken Cassel
9/2-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-09 09:01



Bookmark and Share


  Berth
En trevlig dikt och bra att du ställde till ordning efter dig.
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel