Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om rullebör

Kalle drev åkeri i Höör
Han körde med rullebör
En gång pallade han inte för trycket
Det blev lite för mycket
Turen skulle gå till Skanör




Bunden vers (Limerick) av Berth
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-09 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth