Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag finns inte längre.

jag kan inte ens gråta.


ingenting är värt
någonting.



ingenting spelar någon roll längre,

är det så här det känns

att känslomässigt

inte finnas till?




Fri vers av Kathleen
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-04-10 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathleen