Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ursprungliga drömmen


Så kom du mitt kött att lysa
så kom du märlorna att vidga de inre segmenten

upp mot spikstjärnans fäste
upp över leran och mannan höjde sig ansiktsväven

jag kände igen dig
så som du sagt att jag skulle känna igen dig

luminositeten
tungan inuti vulkanen
kopplingen mellan de två neuronerna
smältan och glindret du lade vid mitt bröst


lytet blev då läkt




och vid klipporna de febriga djuren av pendelgräs.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 558 gånger
Publicerad 2015-03-07 17:32



Bookmark and Share


  ulrica rydin
Tack Per. Sensualitet, javisst, det gör mig glad. Kan nog tänka mig ett flertal tolkningar av dessa rader, var och en ur egen eller annan vinkel. (som att vara på väg att vakna men dröja sig kvar).
2015-03-09

  Per Teofilusson
Sensualiteten strålar om denna.
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin