Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om fjäril


Om fjäril
om fjäril
om fjäril öppnas kan den aldrig mer stängas

spinnhuset är fjärilens lega
i dess hårdnackade hjärta spinner rovet sitt bloss

jag kan skära sönder kupan vilken omger fjäril
landsätta den förlista bygeln
i kamfer och grenadin

allt detta skulle jag kunna göra

men om fjäril
om fjäril
om fjäril öppnas kan den aldrig mer stängas.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 351 gånger
Publicerad 2015-03-02 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin