Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löd



Ser dig sovande
ser dig sovandes i ytavrinningen
ser stomatopoderna vid ditt ögas mynning

ömsom varm
ömsom varmare
lyfter jag bort skalet, knastret

skönjer där inunder tvenne omslutna pilastrar
en av dem frilagd och drucken
den andra, den tyngsta i min underhungersömn
evigt begjuten

som av sälta
synad.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 394 gånger
Publicerad 2015-03-02 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin