Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dust


Expedition till det gyllene Belucha
molnen går ned för landning


för ett ögonblick tycker jag mig se dig tala igen

jag petar på dig med en pinne av mullbärsträdets kropp



lite förstrött (ja, näst intill nonchalant)
försöker jag förhålla mig oberörd

som om det inte alls var meningen att det skulle bli så här.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 318 gånger
Publicerad 2015-02-27 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin