Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sank


Månen spottar silversnus över norrtjärn
för ett ögonblick öppnar beckpölen sin monokel av blänk
stirrar upp mot oss här vid lodrätan stup


i nästa stund döljer sig gropen åter i skugga

vi sitter tätt i morgonens hägn.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 316 gånger
Publicerad 2015-02-27 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin