Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skårdjur



Rider rygg rider rygg i rävyngelskog
ligger tyst och slickar mitt blodstinna öga

kvider skygg kvider skygg invid strävungens grop
river skinn ur mitt skinn ur det rörda.












Fri vers av ulrica rydin
Läst 363 gånger
Publicerad 2015-02-24 17:15



Bookmark and Share


    Tommy M
"rävyngelskog", "strävungen" - Eva-Stina Byggmästar kunde inte sagt det bättre.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin