Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

almagest


Vid tundrans yttre synfält
roterar nu den osynliga delen av min kropp
jag lärde mig spela dum
spela död

men allt finns kvar
memorerat här vid kordans mittpunkt

skjulet

barnet

skulden


i väntan på morgonljuset.








Fri vers av ulrica rydin
Läst 332 gånger
Publicerad 2015-02-24 17:15



Bookmark and Share


    Tommy M
Befriande klar och balanserad poesi!
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin