Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tig teg träde


Skjulet mjuknar bågnar diset
smälter fågel kvällsljus
björken grumlar suddar stenen
väter mårans tass

skuldran lösgör blickens yngel
bryne ömmar korpglugg
sänker skjulet flyter gräsen
suckar bidar natt.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 458 gånger
Publicerad 2015-02-24 17:14



Bookmark and Share


    Tommy M
Väldigt fin poesi! Utan att exakt veta varför får jag tårar i ögonen. Det är som att komma hem till värmen eller som om någon okänd skulle säga "du är fin, du duger gott".
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin