Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur kärlek


Gryningen går i stå
jag när en igel vid mitt marmorblanka bröst
ovansidan är täckt av blod

morteldjuret mal
kväljer
de undernärda rådjurens vassa käkar
som hö
som dö
kring människors huvudens kött

vi lindar så in oss i talggräsets sövande sötma

hör hur det lyser
natt i fjolårsskog.









Fri vers av ulrica rydin
Läst 312 gånger
Publicerad 2015-02-23 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin