Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klöv


Det spegelvända barnet
vid repslagarens fötter

leddjurens idisslande
över ett stillnat flickungeben

hur din tystnad lärt mig
att omfamna
tomheten.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-02-18 08:35



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Sista stycket känns för mig som en sammanfattning av de övriga.
så plötsligt blir det sammanhang.
Glad hittat dina texter
Mvh Birgitta
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin