Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamma


Skuggan vid sykomorens fot
är i skymning något mer utsträckt
än sykomoren själv

när solen står som högst
syns de dock sammansvurna

sykomoren döljer inuti sig en tyst labyrint
av genombrutna koptiska kolonner

dess yttre vill se sig själv föda
en smältande rundel
av bärnsten och karmosin.









Fri vers av ulrica rydin
Läst 142 gånger
Publicerad 2015-02-18 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin