Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrovel


Jag har gjort mig hård nu
hård och fri från medmänskliga yttringar

när man lyser in under stickelhåren skyggar djuret

men det ena är inte värre än det andra.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-02-12 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin