Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nål


Vi kommer att befinna oss i det självvalda mörkret
vi kommer att leda varandra i kroppsvarma linor
linorna kommer att tvinnas hårdare ju mer vi rör oss

du som ännu ej äger några händer
kommer inte kunna tala till mig
jag som aldrig funnit ett sätt att tala
kanske inte heller förmår röra vid dig

men vi kommer att låta oss vakna tillsammans
likt tysta mjuka revor
ur samma blödande rum.




Fri vers av ulrica rydin
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-02-12 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin