Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ståndpunkt

Så tänkte jag då

Så tänker jag nu

Så tänker jag alltid




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-10 07:08



Bookmark and Share


    Balans
Men...tänk om
du skulle tänka om!?

; )
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP