Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag




Jag vet inte varför du får mina hjärtslag att bråka
Eller mina andetag att kännas tunga
Kanske är det sättet du säger mitt namn på



Therese




Eller så är jag bara helt jävla förvirrat snurrig
Och hemskt svag




















För dig...




Fri vers av Tess74
Läst 323 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-10 17:33



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Fyndigt konstruerat.. bra avslut på
det hela. Bra vetja!
2015-03-07

  Kaptenlöjtnant
snyggt avslut, Mellanslagen symboliserar din eftertänksamhet.
2015-02-12

    AgnesKenshin
grattis för uppmärksamheten! borde det inte vara dags (igen) för x-tra mkt uppmärksamhet med en Utvald text av dej??? :) :)
2015-02-11

  Teresia Ridell
Snyggt, sensuellt med en bra känsla i orden. Gillas !!
2015-02-11

  Carina Bendix
Starkt
2015-02-11

  Henrik Krantz
vackert. och personligt.
2015-02-10

  Hon kallar sig poet VIP
Väldigt öppen och...känslosamt berörande...gillar
2015-02-10

    MichaellQ
Yes! Gillar dina ord..
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74