Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en människa bland människor

hur lika och hur olika vi är
de som har får mer
de som har mindre kommer att få mindre
attraktionens lag
det du tänker drar du till dig
du tänker att du skiljer dig
för det som syns ser olika ut
men innerst inne är alla lika svaga och starka
och behöver lika mycket kärlek till alla andra
som till sig själv, för att överleva
för kärlek och liv är ett
för människa och kärlek är ett
en människa bland människor
den som har får mer,
så välj kärlek, välj det mänskliga
hur lika och hur olika vi än är
det du tänker drar du till dig
attraktionens lag
kärlekens lag






Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-10 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet
Kärleken är
det största
i livet
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP