Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet efter


Mamma

mamma, det finns frågor

som jag kan vakna med

jag frågar mig själv

hur det kommer sig

att jag inte tänkte de då

när du levde

 

jag är närmre dig nu än då

nu när vi står på olika sidor om

linjen för världsjälar och himlasjälar

 

Förlåt, mamma, jag skulle velat vara dig närmre redan då

och det är så många frågor som vaknar i mitt hjärta

varför frågade jag aldrig?




Fri vers av Maiah VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-11 09:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA alla dessa frågor ..Hade många till min far innan han gick bort men som jag ej ahnn att ställa.kram
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP