Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tankeminne från Umbrien


Solkatt

en solkatt på väggen

skvallrar om en blå himmel




Fri vers av Maiah VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-11 13:33



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Kort målande text med mycket mellan de två raderna. Glädjande text!
2015-02-14

  Heikki Hellman
Låter skönt!
2015-02-12

  Lars Hedlin
Härligt! Tycker mycket om! :)
2015-02-12

  Peter Stjerngrim VIP
Jämväl skvallrar detta varma flöde
om att författarinnan härbärgerar
en synnerligen vacker själ ...
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP