Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svampar och grön mossa.



ge mig ditt liv.
och jag gör dig hel.



jag vet nu
att du vet

att jag ljuger.


jag kan inte göra något helt.
allt jag tar i
faller
sönder och samman.

till och med jag,
har fallit.
av mig själv.

jag kan inte urskilja mina känslor
eller tankar.

allt bara, svämmar över.
eller...
det svämmar inte alls.


där är problemet;
allt sitter fast.

jag är ett igenproppat rör.

inget kommer ut,

eller in.


allt bara ligger kvar under min yta
och gror.

jag hatar det.

för det känns som att jag möglar bort.




Fri vers av Kathleen
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-04-11 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathleen