Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller så hårt så det blöder.

Hon kämpar, lever och andas.
Ett hjärta som trasats sönder och blivit omplåstrat så många gånger.
Tårar som runnit och gömts bakom kupade händer eller bara tyst gråtit i kudden.
Hon hade sett på rosorna som nått vackert, men nu när hon ser på dom är de inte längre blodröda inte doftar de längre heller.
Hon tog dem,lät blodet rinna mellan hennes fingrar,lät kärleken dö inför hennes ögon.

Aldrig mer skulle rosorna symbolisera kärlek.

De var döda, precis som du och jag!




Fri vers av Angel of love
Läst 470 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-02-12 13:08



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Denna gick rakt in i hjärtat!! Vilken djup kärlek!!
2015-02-26

    ej medlem längre
Stark, berörande och smärtsam är din text här..
2015-02-24

  Grubbelmia
Smärtsam, välformulerad text som berör. Tack!
2015-02-20

    ej medlem längre
Berör starkt vännen <3
2015-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiska, berörande ord...
2015-02-14

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2015-02-14

  ULJO
Så berörande skrivet
2015-02-13

  Lars Hedlin
Djup stark ..gör lite ont att läsa...kramar om länge <3
2015-02-13

  Johan-70
Du skriver så det blöder i mitt hjärta.
2015-02-13

  Fem hjärtan VIP
Vackert och starkt berörande
2015-02-12

    ej medlem längre
Väldigt stark!
2015-02-12

    MichaellQ
Berörande ord..
2015-02-12

    Dan Myrbeck
Stark, berörande, bra
2015-02-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt berörande i hjärtat!
2015-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Går in i hjärtat som en tagg.
2015-02-12

  louisegirl
Berör starkt mitt innersta, kan känna igen <3
Fint förmedlat!
2015-02-12

  Rise Little One
Starkt berörande text!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love