Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ljuva godheten

Den ljuva godheten
Mjukt letade den sig fram
Den tog tag i min arm och släppte inte
Å’ den ljuva godheten
Leendet som kunde krossa berg
Smälta var människas hjärta
Den magnefika godheten
Silverfärgad och blank
Glittrandes över oss alla
Den underbara godheten
Sov med mig var natt
Utan att be, utan att såra
Den fina godheten
Saker blir gjorda i ditt namn
Ger alltid en andra chans
Den ljuva godheten
Ljuv som den endast kan vara
Mjukt finner den dig




Fri vers (Fri form) av Lelle Lind
Läst 173 gånger
Publicerad 2015-02-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind