Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En önskan om så mycket mer.


Önskar

Kan du verkligen se mig som jag är
Eller skrämmer mina känslor dig
Dolt inom mig vill jag mycket mer
Önskar du vore här
Tillsammans skulle vi se världen i vitögat
Och le för dess galenskap

När jag vaknar upp och får dig se
Krymper jag ihop som person
Inte av skräck, inte av obehag
Utan av glädje och värme
Önskar du vore hos mig inatt
Tillsammans mår jag bra

Dina ögon förblindar min själ
Något jag vill bli
För när morgondagen kommer
Önskar jag fortfarande att du vore här
Någon att vakna intill
En humla som surrar dovt i mina armar

Jag vill visa dig uppskattning
Av den högsta grad
Du som är en skänk från ovan
Men trots att jag inte vill äga dig
Önskar jag att du kunde se mig som är just nu
Med en eld brinnande i ögonen

Din blick möter alltid min
Och jag drunknar i ditt leende
Önskar att allt vore så mycket simplare
Men jag bidar min tid
Växer stadigt inom mig och känner känslor
För första gången, så äkta

Du ryggade inte för mina ord
Om hat, tomhet och rädsla
Om bitterhet och uppgivenhet
Du såg mig som fanns bakom och log
Önskar du kunde se hela min själ
Denna nya levande varelse av lycka

Även om du fanns där på rätt tidpunkt
Är jag lyckligt lottad att det var just du
Du kom fram och pratade med en som var rädd
Och för det är jag tacksam
Du räddade mig mer än vad du tror och vet
Önskar du var här,

och hörde mina ord




Fri vers (Fri form) av Lelle Lind
Läst 185 gånger
Publicerad 2015-02-12 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind