Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt slut



Ord har jag hört
sagda med kluven tunga
Serverade på silverfat
Du ljuger så lätt
men nu är det nog
Packa dina saker och dra

Ditt jävla arsle
Ditt vidriga svin
Jag vill inte se dig
Vill inte höra
ifrån dig ett ord
Du är ett as
dummare
än allt annat på denna jord

Du skitstövel
Här bor du inte mer
Dina dagar är räknade
Jag hoppas du dör
Du förtjänar att bli trampad på
Så som du trampat
på mig och mitt hjärta
Vill dansa på din grav

Försöker glömma
men det är inte lätt
Dövar smärtan
En låda vin
Jag hatar dig
så jävla mycket just nu

Det är slut
Slut på parmiddagar
och annan skit




Fri vers av Nettan
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-04-11 07:38



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
De sju sista raderna är skitbra. Men hela texten är läsvärd.
2007-02-07

  mb74
det är bra att få ur sig lite ibland:)bra skrivet:)
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan