Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mirza och Damien

Var är Mirza i allt det här?
Han som dog för att sätta punkt,
för att skänka tyngd och avslut
åt den undergångsmelodi ni nynnat på
sedan ni var 10 år.

Och var är du?
Du som grävt och grävt din egen grav
och plötsligt inte längre förväntas dö
förrän om 50 år.
Var är du?




Fri vers av 99knivesinside
Läst 170 gånger
Publicerad 2015-02-13 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside