Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fifty shades of me

Avslappnat på sidan
utsträckt
höftens krökning
i mörkret
långt hår faller
över nakna nyckelben
döljer
och framhäver

Andetag hörs
genom öppna munnar
ett leende
som inte syns
i nattens skuggor

Sinnen på helspänn
försöker urskilja
nudda
skuggspelet

Hjärtslag som hörs
genom tunn hud
och tyst natt

Förrådd
av min egen kropp
sträcker ut armen
snuddar vid din gåshud
och ditt sinne

Natten är vår
i skuggspelet
vi båda älskar

 

 




Fri vers av Hélène
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-13 09:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
suverän
2015-04-29

  bojohansson
Vacker. Otroligt! Den satt sig i hela kroppen, på alla tänkbara sätt.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn