Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Västerort brann

det finns dagböcker som vittnar till din nackdel
på sida efter sida blommar Västerort upp
som en sorglig visa om hur det redan var för sent
trots att vi bara var 15 år gamla

porträttet av dig är explosivt i sin aggressivitet
glödande kol du gömde i magen
som flammade upp oväntat när jag bad om mat
och satte förorten i brand när jag redan var destruktiv

och på det sättet blev en natt på gatorna i stan
något jag valde bort min egen säng för
när jag kom hem kl 5 låg loftgången i ruiner
men ingen pratade om elden som slukat allt




Fri vers av 99knivesinside
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-13 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside