Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen bild)


Förenade själar



vi andas
blått

penslar
rött

skissar varann
ut ur skuggorna


färglägger och
guldbeströr

med eldiga kroppars
fingerkänsla


såsom förenade
själar gör





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 663 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-13 14:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fint och finurligt. Gillar bilden också, den passar perfekt till texten.
2015-02-16

  Lars Hedlin
En evig nära värme som känns underbar :)
2015-02-14

  ULJO
En enastående text
2015-02-13

    ej medlem längre
Du målar skönhet.
2015-02-13

    MichaellQ
fina ord..
2015-02-13

    Dan Myrbeck
Här blir det höga poäng!
Du går direkt till final.
2015-02-13

  louisegirl
Fint!
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Bilden förstärker läsupplevelsen.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell