Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrare






Jag är en vandrare i mig själv

där skogen tar slut
öppnar havet sin famn
jag kom dit längs älvfåran
strömmen hade stillnat
horisonten kastade
sina ögon på mig

fastlåst

i vattenbrynets spegel
anade jag bilden av mig själv

världsrymdens toner slog an en
klang i mitt inre
vågor dränkte mina fötter
en storm på väg

en röst
min egen röst

vrålande

JAG VÄNDER TILLBAKA

så stillnade världen

när skogen omslöt mig
med sin viskande andning.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2015-02-13 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP