Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldig

du är så jävla eldig
sa jag

blåser upp eld ur glöd
och bränner broar på samma gång




Fri vers av andanidublin
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-14 01:44



Bookmark and Share


  florissants VIP
Komplex, livskraftig. Och kanske en mordbrännare enligt somliga.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

andanidublin