Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blev hans ö

Orden rann ur mig
i stunden min uppdämda
sprängande lust blev hans

de flöt runt mig; gjorde mig till en ö
mitt i den stora oceanen
av ord som inte kan sägas

han håvade in dem
och
med långsamma
mjuka
intensiva penseldrag
målade han dem över min kropp

vibrationer och skalv

han såg på mig sedan
och log

som när en konstnär
betraktar
sitt verk




Fri vers av andanidublin
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-28 19:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

andanidublin