Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig <3


I våra hjärtan har vi vårt liv.


Att få fånga en glimt av himlen och få njuta av din kärlek är en energi som fyller mig med berusning.
Jag sökte dig som jag ville leva med, och jag fann dig som jag inte kan leva utan.
Att känna hur kärleken växer, att tryggheten alltid finns där.
Att veta att din famn alltid är för mig en gåva som inte går att beskriva.
I himmelriket har jag min kärlek och vi kysser varandra under skenet av tusentals stjärnor.




Fri vers av Angel of love
Läst 402 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-02-14 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är svårt att sätta ord på denna fina text så jag sparar den..
2015-02-24

  Connie
Ljuvligt underbart och varmt!
2015-02-22

    ej medlem längre
Ja du, kan bara säga underbart.
<3
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Helt underbar, särskilt:

Jag sökte dig som jag ville leva med, och jag fann dig som jag inte kan leva utan.

2015-02-16

  Johan-70
Du är kärlek, tillsammans är ni livet.<3
2015-02-16

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart
2015-02-15

    ej medlem längre
Åh så fint, kärleksfint.
2015-02-15

  ULJO
Underbart förmedlat
2015-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord om ljuvliga känslor...
2015-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert till din älskade!
2015-02-14

  Lars Hedlin
En evig värma som berusar vackert varmt :) <3 kram
2015-02-14

  Maria Sundelin VIP
Vackert
Kramar
2015-02-14

    ej medlem längre
Dina kärleksord är vackra och varma.
2015-02-14

  louisegirl
Så fint, ömt och kärleksfullt <3
2015-02-14

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2015-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärleksförklaring!
2015-02-14

    Birgersdotter VIP
Gulligt kärleksfull
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love