Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens Rädsla

Logiskt Följdriktigt?

 

Hypotes:

”Makt är rädsla”

 

Fråga:

”Vad fruktar makten mest?”

 

Svar:

”Precis allt som hotar just dess makt”

 

Konklusion:

”Makten är ständigt rädd”

 

Konsensus?

 

 

 

 

Gunnar Asp                        




Fri vers (Fri form) av Gunnar Asp
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-14 12:37



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Mycket kloka meningar

Bokmärker!
2015-10-29

  Bo Himmelsbåge
Mycket sant!

Makt är rädsla!
Kärlek är att släppa rädslan!
Fast då förlorar man ju makten också!

Konsensus?
2015-02-15

  Ingrid Trolle
Så ser det ut
och så är det.
Bra
!
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Asp
Gunnar Asp