Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AGDA ADA och SVEN


Igår
var jag ute
med Agda, Sven och Ada
Vi fyra
var alla riktigt glada
Men
under kvällen sa Agda
det som borde varit det osagda
Hon sa
Jag undrar över Sven
är det
en hon eller han
eller hen,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-14 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten