Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken urholkar stenen


Trånga skor
Kan stoppa din vandring

Men trångsynta tankar
så att den aldrig blir av!




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-14 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det ligger mycket sanning i detta.
2015-02-15

  Connie
Verkligen tänkvärt. Trångsynthet kan också skava!
2015-02-15

    ej medlem längre
precis.
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP