Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Sex-förvanskade ord-tirader*


*Babylons hängande läppar.

*Intet nytt i second-hand-
butiken.

*Miraklet i soptunnan.

*Kommer skuld,kommer
Kron-skalle.

*Bättre fly än illa basta.

*Heller gå över ån efter vatten
än att tappa bort finfina hatten


















©sefarge©




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-28 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP