Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sceneri


Som vajande sjögräs
rör sig spindeltråden från taket
i luftens rörelser

Stugans väggar knakar av trycket
från mörkret utanför


Går ut i tystnaden
för att andas

stjärnhimlen faller ner
i ett gnistrande regn
över snön

och jag sjunker mjukt
djupt ner
i det vita




Fri vers (Fri form) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-14 21:30



Bookmark and Share


  aol
Ger mej så fina bilder
2016-04-15

  Eva Langrath VIP
Fina bilder som ger frid.
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)