Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Lars


Ladonia


Vi medborgare i Ladonia!

Vi måste stå upp stolta!

Myndigheterna som konstnärligt material?

Mot alla patetiska ramar som alla kastar över oss.

Jag har samtalat med Lars.

Vid Arx.

Vid Nimis,

och Omfalos.

Jag stod där uppe i hans trätorn,
och ägde hela världen.

Vid denna strand.

Han ville att jag skulle komma ner,
innan jag föll ner.

Men jag föll aldrig.

Det var samhället som föll.

Det var hatet som föll.

Rakt ner i stenarna i Ladonia.

Jag har kvar mitt pass,
som medborgare i Ladonia.

Och jag är stolt.

För där bland stenarna,
och monumenten,
på denna strand.

Bor den uppriktiga
och
konstnärliga friheten.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-14 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP