Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.............


Du är allt!

Allt jag tänker,
allt jag drömmer,
allt jag ser,
allt jag hör,
allt jag rör,
allt jag gör,
så tänker jag på dig,
bara dig,
bara dig o ingen annan,
ingen annan än bara dig.




Fri vers av Johnny Chow
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-04-11 11:08



Bookmark and Share


  sofiavishet
Kärleksmedicinen:P som gör att allt känns bra:) bra beskrivet! tack för kommentaren till mig också:) ha en bra dag!
2006-05-21

    Jess81
ah, så känns det då man är riktig KÄR!=)
2006-04-24

  Markattan
En härlig kärleksdikt som bubblar av känslor. Finfint!
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow