Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha en till rolig beskrivning;) ta inte mina \"tankar\" seriösa;)


Porrstjärnan;)

En vulkan du är
men ihålig på toppen
men jävligt het du




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 772 gånger
Publicerad 2006-11-15 19:39



Bookmark and Share


  Max T
Du kan verkligen konsten att få en fin dikt att få en att gapskratta!
2007-03-22

    Little Sunshine
mja, det kan ju diskuteras ..
2006-11-16

    susanne VIP
ha ha...
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow