Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...............


Mitt land;)

sköld och svärd i hand
ut i krig vi går ibland
försvarar vårt land

^_^




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 671 gånger
Publicerad 2006-10-27 09:29



Bookmark and Share


    Vizzly
Haha xD "Ditt land" Är det landet du härskar över?! xP ;]
2006-12-02

    Cammo
jätte bra. Kul att det rimmade:D
2006-11-04

  sofiavishet
Vilka fiffiga saker du kommer på :P Bra:D
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow