Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tro inte att jag ska dö nu, för det ska jag inte.


Godnatt mina vänner

God natt mina vänner
Det är mitt sista adjö

God natt mina vänner
Det är min tur att gå

God natt mina vänner
Mitt sista kapitel är läst

God natt mina vänner
Himlen väntar mig




Fri vers av Louise B
Läst 865 gånger
Publicerad 2006-04-07 23:36



Bookmark and Share


  Lollan_
jooojoo, vackert, och det är bra att du inte tänker gå och dö :)
2007-03-16

  Conan Jonasson
fint som en epilog.. jag gillar texter som epiloger, du vet dem man läser i tidningen eller på gravstenar..
2006-11-21

    Little Sunshine
Ett lite finare språk inför döden.
Bra skrivet.
2006-04-14

  Johnny Chow
vackert skrivet för döden:D
2006-04-10

  Daemon
vackert skrivet om något så tragiskt som döden
2006-04-08

  The Third Poet
VAAA??!!! kommer du inte tillbaks mer?? :(
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Louise B