Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

peace and love, allt vi en gång varit



Gråt inte älskling
jag dör av din darrande
röst

Men vi har alla varit

ledsna
ensamma
tonåringar

Brottandes med känslor
som bubblar
Över

Haft hjärtan
sköra som såpbubblor
(och
gått sönder)

som glas krossas mot marken
dag ut, dag in
andas in, andas ut

Men gråt inte älskling
jag dör av din darrande
Röst
Men jag,
Lever för dig

(och ibland för oss)




Fri vers av Louise B
Läst 548 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-20 18:14



Bookmark and Share


  Patrick K
den sista parentesen gör hela dikten perfekt =)
2007-12-20

  -Jokke
ibland varar tonåren
för evigt..
2007-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Mitt är fortfarande skört.
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Louise B