Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På månen målar vi med indiepop



Vi brukade drömma
om att plocka blommor
på månen

På månen
där inget ont kunde ske
där våra hjärtan
fick dunka indiepop
även fast rock var det
som gällde
för alla andra

På månen kan alla le
där får alla vara
som de vill
utan att någon sa något
om man inte ville

På månen, ja vi drömmer
fortfarande
vad vore vi utan våra måndrömmar

och hjärtan fyllda med stjärnor,
målade
av indiepop




Fri vers av Louise B
Läst 571 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-06 17:54



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
fint =)
älskar slutet
2008-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inget fan av indiepop, men jag hyllar det du skriver.
Så skönt med en egen måne, som Ted sjöng om.
En fint formulerad protest mot likriktningen och alla viktigpettrar med sina trendpåbud.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Louise B