Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December med tomtar, troll och födelsedag helt ensam


Jaha, då sitter man här igen
samma dag, ett år senare
ett år äldre, men fan lika ensam
inga vänner som kommer
fast ändå har man gjort tårtor och ordnat till allt
i minsta detalj


Tomtar och troll hör december till
likaså ljus
men mina ljus är släckta
16 ljus på min tårta, otända


I väntan på det som aldrig kommer
ler jag åt det jag aldrig haft
men ändå så tänds ett ljus
inom mig
för mig, och min ensamhet


ack, ljuva december
du gör mig
till den jag är




Fri vers av Louise B
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 18:37



Bookmark and Share


  Patrick K
vacker öm text, fint skrivet
2007-12-07

    roujan
jag ska ge dig en present som kanske värmer dig lite
som kanske får dig att förstå att du är inte ensam
du är fan inte ensam
jag står alltid bredvid dig
blåser ut alla ljus med dig
om du inte skulle orka förstås
jag vill bara att du ska förstå
lasse
hur mycket jag bryr mig om dig
att jag faktiskt bryr mig om dig
fastän jag kanske inte alltid visar det.
älskade du.
2007-12-05

  Andreas. Engwall
Fin text :) jag hoppas att inte allt är sanning.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Louise B