Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt, magi kanske



Vackert var ordet
som flög ur din mun
lika snabbt som molnen försvann
och det blev molnfritt
en höstdag
konstigt, magi kanske
eller bara du
eller möjligtvis vi
och vår ballong




Fri vers av Louise B
Läst 556 gånger
Publicerad 2007-11-10 00:27



Bookmark and Share


  Kathrina
aw:D
vad menar du med er ballong?
gillar stämningen
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Louise B