Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ensamhetens tid


När vänner är utflugna runtom världen
en vän man trodde alltid fanns där,
fick ett nytt liv
(då upphörde min existens)

När någon trillar tillbaka i ens liv
kastar kärlekspulver över en
för att sedan gå
(tre dagar, var allt jag fick)




Fri vers av Louise B
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise B