Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en tom inkorg kom kanske lyckan



Inga nya sms idag heller
- du har inga nya e-postmeddelanden
inga missade samtal
heller inga inkomna

du lovade att ringa och fråga
hur jag har det ibland

bara när man förlorat något inser man
hur mycket det betydde

Kanske är det precis så nu
fast jag tror det inte
vet att innerst inne
är det bäst såhär

Men din röst gör mig fortfarande glad
och jag tror att jag behöver dig ibland


ungefär lika ofta som du hör av dig
för att fråga hur jag har det
saknar jag dig


och det är aldrig




Fri vers av Louise B
Läst 545 gånger
Publicerad 2007-11-10 00:08



Bookmark and Share


  Матрёшa
bra skrivet!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Louise B